Med egg

    AVLET MED LIDENSKAP I NORGE

Foto


Ingen ting er mer givende enn å finne en slangehunn omsorgsfullt omslunget et kull med egg. Selvoppofrende setter de en ny generasjon med unger til verden. Det er magisk, og da må jeg finne fram kameraet!

En av mine favoritthunner er en bumblebee fire. Hun er stor og kraftig og gir flotte kull med store egg. Å se henne ligge omslunget sine egg gjør meg varm om hjertet...

Denne fantastiske hunnen er en albino pastel. Hun er så signalgul at man kan bli målløs! Hun har gitt meg flere flotte kull. På bildet ligger hun omslunget sitt første kull som skulle gi verdens andre toffino pastel!

Man kan jo bli bergtatt av denne damen! Hun er en black back butter, og det "smeltende" mønsteret er helt unikt. I tillegg er hun het genetic stripe og har gitt flotte lesser genetic stripe unger.

Fireflys in the making! Denne lysende hvite damen er en sortøyet leukist. Hun er en super fire som gjerne er helt hvite. Fire er et "rensegen" og alle ungene fra denne damen er nydelige og rene i fargene. Helhvite dyr som henne slutter aldri å facinere.

Dette er min nydelige ghost kornsnok. Ghost er en kombinasjon av hypo og anerythristic hvilket gir veldig stilfulle lysegrå dyr. Lekkert!

Denne hunnen er en abbotts okeetee. De er linjeavlet for ekstra dyp rødfarge og sadler omkranset av brede sorte tegninger. Abbotts okeetee er absolutt nydelige og min favorittvariant av kornsnok. Jeg har en avelsgruppe med meget flotte dyr som gir kull hvert år. Ungene er i tillegg store og kraftige og vokser fort.